Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: lamskotelet met natuuraardappelen en gegratineerde bloemkool
PT35M
Dagschotel: lamskotelet met natuuraardappelen en gegratineerde bloemkool
Een heerlijk dagschotel: lamskotelet met natuuraardappelen en gegratineerde bloemkool recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: lamskotelet met natuuraardappelen en gegratineerde bloemkool te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water.
Koteletjes rose gekruid grillen.
Voor de bloemkool:
bloemkool beetgaar steamen, serveer op bord, snij het ajuinpijpje in fijne ringen en verdeel deze over de bloemkoolroosjes.
De tomaatjes halveren evenzeer erover verdelen.
Beleg met de kaas en kruid zeer goed af.
Zet onder de grill en laat dit rustig gratineren.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met peterselie.
Koteletjes rose gekruid grillen.
Voor de bloemkool:
bloemkool beetgaar steamen, serveer op bord, snij het ajuinpijpje in fijne ringen en verdeel deze over de bloemkoolroosjes.
De tomaatjes halveren evenzeer erover verdelen.
Beleg met de kaas en kruid zeer goed af.
Zet onder de grill en laat dit rustig gratineren.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.
alkien zegt:
derbyke zegt:
alkien zegt:
derbyke zegt: