Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: spruitenstoemp met chipolata worsten
PT25M
Dagschotel: spruitenstoemp met chipolata worsten
Een heerlijk dagschotel: spruitenstoemp met chipolata worsten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: spruitenstoemp met chipolata worsten te bereiden
Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren evenzeer kruiden en een scheut olijfolie eronder mengen.
Spruiten in kokend water beetgaar koken. Houd een tien tal spruiten aan de kant de andere halveren.
Worsten in boter gaar bakken, haal uit de pan en houd warm.
In de pan van het vlees de spruiten samen met de fijn gehakte ajuin goed opbakken.
Meng deze onder de puree.
Serveer alles zeer warm op bord en geef er een schoteltje pickels bij.
Spruiten in kokend water beetgaar koken. Houd een tien tal spruiten aan de kant de andere halveren.
Worsten in boter gaar bakken, haal uit de pan en houd warm.
In de pan van het vlees de spruiten samen met de fijn gehakte ajuin goed opbakken.
Meng deze onder de puree.
Serveer alles zeer warm op bord en geef er een schoteltje pickels bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.