Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: visstick met groenten en aardappelpuree
PT40M
Dagschotel: visstick met groenten en aardappelpuree
Een heerlijk dagschotel: visstick met groenten en aardappelpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: visstick met groenten en aardappelpuree te bereiden
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en pureren.
Porei in fijne ringen snijden deze even aanstoven in een beetje boter deze kruiden met peper en zout.
Meng de mosterd, eike, muskaatnoot en olijfolie onder de puree evenzeer de porei. Verdeel deze in vier uitsteekvormen.
Wortelen in kleine blokjes snijden deze opstoven in een beetje boter en kruiden met peper en zout. Deze op de puree verdelen en warm houden in de oven.
De stengels van het wit van porei in sliertjes snijden evenzeer opstoven en kruiden.
Bak de vissticks gaar aan.
Presenteer alles zeer warm op bord.
Porei in fijne ringen snijden deze even aanstoven in een beetje boter deze kruiden met peper en zout.
Meng de mosterd, eike, muskaatnoot en olijfolie onder de puree evenzeer de porei. Verdeel deze in vier uitsteekvormen.
Wortelen in kleine blokjes snijden deze opstoven in een beetje boter en kruiden met peper en zout. Deze op de puree verdelen en warm houden in de oven.
De stengels van het wit van porei in sliertjes snijden evenzeer opstoven en kruiden.
Bak de vissticks gaar aan.
Presenteer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.