Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: wilde zalm vergezeld van voetselder met een romig sausje
PT30M
Dagschotel: wilde zalm vergezeld van voetselder met een romig sausje
Een heerlijk dagschotel: wilde zalm vergezeld van voetselder met een romig sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: wilde zalm vergezeld van voetselder met een romig sausje te bereiden
Voor de saus: maak een stevige roux van de boter, melk en room.
Kruid goed naar smaak en voeg de pasta toe en fijn gesneden bieslook.
Aardappelen beetgaar koken en afgieten.
Zalm kruiden met de viskruiden en sappig steamen.
De voetselder goed opwarmen.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met gesnipperde bieslook en peper.
Kruid goed naar smaak en voeg de pasta toe en fijn gesneden bieslook.
Aardappelen beetgaar koken en afgieten.
Zalm kruiden met de viskruiden en sappig steamen.
De voetselder goed opwarmen.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met gesnipperde bieslook en peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Joop de Kok zegt:
Er staat : "Zalm kruiden met de viskruiden en sappig steamen."
Hier staan geen tijden bij. Wat houdt "steamen in" ?
Combinatie - zalm en voetselder - lijkt me geweldig lekker.
Hilde Dumont zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt:
Toch wil ik je weeral bedanken voor dit gerecht, lekker en poepsimpel, zo moet dat zijn, zeker omdat ik het aan mijn man heb overgelaten om het te maken.
derbyke zegt:
Hilde Dumont zegt: