Recept
« Terug naar recepten
Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen
PT30M
Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen
Een heerlijk dorade met peultjes en peterselie-aardappelen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen te bereiden
Verwarm de oven voor op 150˚. Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Kook de aardappelplakjes 8 minuten en spoel ze koud. Kook de peultjes 2 minuten en spoel ze koud. Snij de doradefilet in de lengte doormidden en bestrooi met peper en zout. Maak kleine inkepingen in de huid van de doradefilet en wikkel de filet om 4 a 5 peultjes, steek eventueel vast met een cocktailprikker. Leg de rolletjes op een bakplaat en schep op iedere rol een eetlepel Boursin. Plaats de rolletjes 15 minuten in de oven. Verwarm de aardappelplakjes met een eetlepel boter, peper, zout en peterselie. Serveer de rolletjes op een bedje van de peterselie-aardappelen.