Recept
« Terug naar recepten
Flensjes met advokaat en rozijnen
PT15M
Flensjes met advokaat en rozijnen
Een heerlijk flensjes met advokaat en rozijnen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Flensjes met advokaat en rozijnen te bereiden
Maak een glad luchtig beslag van de eieren, de melk, het zout en de bloem
Verwarm een beetje boter in de koekenpan zodat bodem en wand goed ingevet zijn
Bak flensjes aan de bovenkant droog en de onderkant lichtbruin
Bak ook de andere zijde goudbruin
Vul met de advocaat en de rozijnen
Rol de flensjes op en serveer ze warm
Lekker als dessert met een beetje poedersuiker
tip
vervang advocaat eens door Tokkelroom of een andere laaggradige eierdrank
Verwarm een beetje boter in de koekenpan zodat bodem en wand goed ingevet zijn
Bak flensjes aan de bovenkant droog en de onderkant lichtbruin
Bak ook de andere zijde goudbruin
Vul met de advocaat en de rozijnen
Rol de flensjes op en serveer ze warm
Lekker als dessert met een beetje poedersuiker
tip
vervang advocaat eens door Tokkelroom of een andere laaggradige eierdrank