Recept
« Terug naar recepten
Frisse vleessalade voor op toast, of op de boterham
PT10M
Frisse vleessalade voor op toast, of op de boterham
Een heerlijk frisse vleessalade voor op toast, of op de boterham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Frisse vleessalade voor op toast, of op de boterham te bereiden
Snijd de gerookte kipfilet, de appel, de augurken en
het uitje in kleine stukjes, doe vervolgens de mayonaise,
de creme fresh, de rozijnen in een schaal en roer deze door elkaar.
Voeg de kipfilet, de appel, de augurken en het uitje daarbij.
Vervolgens op smaak maken met zout & peper.
het uitje in kleine stukjes, doe vervolgens de mayonaise,
de creme fresh, de rozijnen in een schaal en roer deze door elkaar.
Voeg de kipfilet, de appel, de augurken en het uitje daarbij.
Vervolgens op smaak maken met zout & peper.
Hermina zegt: