KookJij

Frisse vleessalade voor op toast, of op de boterham

Een heerlijk frisse vleessalade voor op toast, of op de boterham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Frisse vleessalade voor op toast, of op de boterham te bereiden

Snijd de gerookte kipfilet, de appel, de augurken en
het uitje in kleine stukjes, doe vervolgens de mayonaise,
de creme fresh, de rozijnen in een schaal en roer deze door elkaar.

Voeg de kipfilet, de appel, de augurken en het uitje daarbij.

Vervolgens op smaak maken met zout & peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hermina

Hermina zegt:
Heerlijk, ook met ham i.p.v. kipfilet. Lekker twee soeplepels door een salade van tomaten, beetje sla, olijven, pijnboompitjes gekookte krieltjes en komkommer. Dressing: calorie-arm en wat kaasblokjes toevoegen
cindy

cindy zegt:
Dit ga ik maken voor het vormsel.
Bedankt.:)
bobby

bobby zegt:
Klinkt erg lekker!