Dien het op met een rijst-rand:
Neem een tulbandblik. (om een tulband te bakken)
Vul het met de warme, gare rijst. (druk wat aan)
Stort het op een mooie ronde schaal en giet er dan
het garnalengerecht in en omheen.
Toefje peterselie als deco en voilá.
Recept
« Terug naar recepten
Garnalen Mumbay (Bombay)
PT30M
Garnalen Mumbay (Bombay)
Garnalen Mumbay (Bombay)
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
mijn
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen Mumbay (Bombay) te bereiden
☻Water met z+p+citroensap koken, garnalen toevoegen, even aan de kook brengen en meteen afgieten, maar het vocht opvangen.
♥ Ui+paprika fijn snijden, fruiten tot uien glazig zijn.
♥ Kerrie /massala + bloem erbij, goed roeren tot bloem is
opgenomen en de warme bouillon en het garnalennat zachtjes erbij gieten.
♥ Blijven roeren tot het kookt en de saus gaat binden.
♥ Vuur zacht en 5 min laten pruttelen.
♥ Tomatenpuree, slagroom, suiker +(zout) erbij.
♥ Héél goed doorwarmen en dan de garnalen toevoegen.
♥ BESLIST NIET MEER LATEN KOKEN.
♥ Serveren met gekookte rijst en wat takjes peterselie.
♥ Ui+paprika fijn snijden, fruiten tot uien glazig zijn.
♥ Kerrie /massala + bloem erbij, goed roeren tot bloem is
opgenomen en de warme bouillon en het garnalennat zachtjes erbij gieten.
♥ Blijven roeren tot het kookt en de saus gaat binden.
♥ Vuur zacht en 5 min laten pruttelen.
♥ Tomatenpuree, slagroom, suiker +(zout) erbij.
♥ Héél goed doorwarmen en dan de garnalen toevoegen.
♥ BESLIST NIET MEER LATEN KOKEN.
♥ Serveren met gekookte rijst en wat takjes peterselie.