Recept
« Terug naar recepten
Garnalensalade met rucola
PT25M
Garnalensalade met rucola
Een heerlijk garnalensalade met rucola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Van mijn buurman
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalensalade met rucola te bereiden
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook.Voeg vervolgens de tijgergarnalen en peterselie toe.Bak de garnalen aan beide kanten tot ze mooi roze van kleur zijn.Afhankelijk van de grootte in totaal 5 min.Laat de chorizo 2 min op een laag vuur meebakken om licht te bruinen.Snijd de aardappels in plakken van 1/2 cm dik.Snijd de spaanse peper in de lengte doormidden,verwijder de zaadlijsten en snijd 1/3 van het vruchtvlees in dunne reepjes.Klop een dressing van alle ingredienten.