KookJij

Gebakken filets van zeebarbeel

Een heerlijk gebakken filets van zeebarbeel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: koken.vtm.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken filets van zeebarbeel te bereiden



Kook de aardappelen, met schil, gaar in zout water.

Maak een vinaigrette door 6 soeplepels olijfolie en 2 soeplepels balsamico azijn te mengen met een fijngesneden ajuin en wat peper.

Eens de aardappelen gaar zijn, deze schillen en met een vork pletten. Vervolgens de gehakte sjalotten, het fijn zout, de espelette-peper en tenslotte de olijfolie eronder mengen.

De visfilets met een beetje olijfolie bakken en op het bord dresseren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst