Recept
« Terug naar recepten
Gebakken filets van zeebarbeel
PT30M
Gebakken filets van zeebarbeel
Een heerlijk gebakken filets van zeebarbeel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
koken.vtm.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken filets van zeebarbeel te bereiden
Kook de aardappelen, met schil, gaar in zout water.
Maak een vinaigrette door 6 soeplepels olijfolie en 2 soeplepels balsamico azijn te mengen met een fijngesneden ajuin en wat peper.
Eens de aardappelen gaar zijn, deze schillen en met een vork pletten. Vervolgens de gehakte sjalotten, het fijn zout, de espelette-peper en tenslotte de olijfolie eronder mengen.
De visfilets met een beetje olijfolie bakken en op het bord dresseren.