DIEN OP :
Verdeel de visfiletjes over de borden, leg daarnaast de tomatensalsa en bedruip met de ingekookte balsamico azijn. Bestrooi met de korianderblaadjes en geef er een partje citroen bij.
Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Schol met Tomatensalsa
PT45M
Gebakken Schol met Tomatensalsa
Een heerlijk gebakken schol met tomatensalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Schol met Tomatensalsa te bereiden
1).Verwarm de olijfolie tot ongeveer 40 - 50 graden Celsius.
2).Doe in de olijfolie de tomaat, ui, knoflook, kappertjes,
paprika en peterselie.
3).Dep de visfiletjes droog en bloem ze licht.
4).Bak ze mooi goudbruin in de roomboter.
2).Doe in de olijfolie de tomaat, ui, knoflook, kappertjes,
paprika en peterselie.
3).Dep de visfiletjes droog en bloem ze licht.
4).Bak ze mooi goudbruin in de roomboter.
dibbes zegt: