KookJij

Gebakken Schol met Tomatensalsa

Een heerlijk gebakken schol met tomatensalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken Schol met Tomatensalsa te bereiden

1).Verwarm de olijfolie tot ongeveer 40 - 50 graden Celsius.
2).Doe in de olijfolie de tomaat, ui, knoflook, kappertjes,
paprika en peterselie.
3).Dep de visfiletjes droog en bloem ze licht.
4).Bak ze mooi goudbruin in de roomboter.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP :
Verdeel de visfiletjes over de borden, leg daarnaast de tomatensalsa en bedruip met de ingekookte balsamico azijn. Bestrooi met de korianderblaadjes en geef er een partje citroen bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

dibbes

dibbes zegt:
Dank je wel Jan voor dit recept:)