Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Zalm met Limoensaus
PT25M
Gebakken Zalm met Limoensaus
Een heerlijk gebakken zalm met limoensaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie uit Hongkong
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Zalm met Limoensaus te bereiden
LIMOENSAUS: -1).Doe alles in de blender en draai een homogene saus. -2).Doe dit in een kommetje en laat dat 8 uren staan om op smaak te komen. 3).De moten vis worden gebakken --->4 minuten aan elke zijde.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Vis opdien op een voorverwarmd bord met 2 lepeltjes saus. Strooi er wat groene blaadjes op. Geef er eventueel een lepeltje "Chili-jam" bij.(Nam Pao Prik) NAM PAO PRIK : Een soort van aromatische Thaise sambal