KookJij

Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen

Een heerlijk gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen te bereiden



Kook of stoom de aardappelen en plet ze met zout, peper en muskaatnoot.

Snij de sjalot, de kervel en de bieslook in stukjes en bak in boter. Doe de aardappelen erbij en voeg de room toe.

Bak de zeetong zonder vel en stoom dan 2 minuten op 80 graden, bewaar het bakvet. Voeg de garnalen toe aan de stoemp (net voor het serveren).

Snijd de tong los van de graat en vul met de stoemp, versier met bieslook en het bakvet van de tong.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gerard van der Leeuw

Gerard van der Leeuw zegt:
Een recept zoals het moet wezen. Perfect!
fijnproever

fijnproever zegt:
Smakelijk;)
Anna

Anna zegt:
Niets aan toe te voegen, lijkt me heerlijk!:D
derbyke

derbyke zegt:
Een gerechtje voor Anna :);):p