Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde koekoek met een saus van brie
PT20M
Gegrilde koekoek met een saus van brie
Een heerlijk gegrilde koekoek met een saus van brie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde koekoek met een saus van brie te bereiden
Kruid de filets met peper en zout en bak ze in een grillpan.
Blancheer de broccoliroosjes en de lente-ui kort in gezouten water.
Verfris de groenten in ijswater (op die manier behouden ze hun frisse kleur).
Smelt de boter en stoof er de sjalotsnippers glazig in. Voeg de kippenbouillon toe en laat voor de helft inkoken. Voeg de brie toe. Mix tot een gladde massa en kruid met peper en zout.
Stoof de broccoli en de lente-ui aan in een beetje boter.
Neem de groenten van het vuur en roer er de rauwe Chinese kool en de spinazieblaadjes doorheen.
Serveer de kippenfilets met de groenten en de saus op de voorverwarmde borden. Lekker met verse tagliatelle.