Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde rundbrochettes met een salsa van verse tomaten en avocado
PT80M
Gegrilde rundbrochettes met een salsa van verse tomaten en avocado
Ook een heerlijk gerechtje voor op de BBQ!
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde rundbrochettes met een salsa van verse tomaten en avocado te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200°C. Borstel de aardappelen schoon. Schik op een ovenplaat zonder droog te deppen. Zet 1 u in de oven tot ze gaar zijn.
- Pel en snipper de sjalot en giet in een diep bord met de ciderazijn. Schil en ontpit de avocado. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij ook de tomaten in kleine blokjes. Snipper de dragon. Meng de sjalot, de azijn, de avocado, de tomaten, de dragon en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Gril de brochettes en keer ze regelmatig om. Maak een kuiltje in de aardappelen en vul met de gorgonzola dolce. Serveer de brochettes met de salsa en de gevulde aardappelen.