KookJij

Gegrilde T-bone met tomatenboter en chips van zoete aardappel

Een heerlijk gegrilde t-bone met tomatenboter en chips van zoete aardappel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde T-bone met tomatenboter en chips van zoete aardappel te bereiden

  1. Wrijf de t-bones in met peper, zout en wat olijfolie. Gril ze 5 minuten aan elke kant op de barbecue en laat ze daarna nog 10 minuten rusten onder folie.
  2. Meng de roomboter met fijngesneden zongedroogde tomaten, geperste knoflook en fijngesneden basilicum.
  3. Schil de zoete aardappels en snij in dunne plakjes. Frituur ze krokant in olie van 140°C. Serveer de t-bones met de chips en de tomatenboter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst