Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde T-bone met tomatenboter en chips van zoete aardappel
PT45M
Gegrilde T-bone met tomatenboter en chips van zoete aardappel
Een heerlijk gegrilde t-bone met tomatenboter en chips van zoete aardappel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde T-bone met tomatenboter en chips van zoete aardappel te bereiden
- Wrijf de t-bones in met peper, zout en wat olijfolie. Gril ze 5 minuten aan elke kant op de barbecue en laat ze daarna nog 10 minuten rusten onder folie.
- Meng de roomboter met fijngesneden zongedroogde tomaten, geperste knoflook en fijngesneden basilicum.
- Schil de zoete aardappels en snij in dunne plakjes. Frituur ze krokant in olie van 140°C. Serveer de t-bones met de chips en de tomatenboter.