Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbrood in een groentebedje
PT100M
Gehaktbrood in een groentebedje
Dit is een heerlijke ovenschotel waar alles in zit vlees aardappelen en groenten,en is verrassend lekker
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
100 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Doriet Janssen
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbrood in een groentebedje te bereiden
Meng het gehaktbrood met de ingrediënten en leg het midden in de ingevette lage ovenschaal. Snijd alle groenten klein en leg ze rond het gehaktbrood, giet hier de wijn over en plaats de schaal afgedekt in de oven voor 50 minuten op 220°C, daarna de slagroom met de kruiden mengen en erover gieten en bestrooien met de kaas dan nog 10 minuten onafgedekt smoren in de oven.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Dit is een heerlijke ovenschotel die lekker is met rösti of gebakken aardappelen en met de groenten kun je eindeloos variëren per seizoen, let wel op de kleuren van de groenten dat het er ook mooi uitziet.