KookJij

Gekookte koolrabi met kaasaus

Een heerlijk gekookte koolrabi met kaasaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gekookte koolrabi met kaasaus te bereiden

Maak de koolrabi en snijd deze fijn.
Kook de groente 30 minuten in water met zout.
Maak een bechamelsaus van de boter, bloem en melk.
Breng het op smaak met peper, zout en geraspte kaas.
Geef bij de koolrabi eens een mosterdsausje, roer daartoe 1 eetlepel mosterd door de bechamelsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst