Recept
« Terug naar recepten
Gekookte koolrabi met kaasaus
PT30M
Gekookte koolrabi met kaasaus
Een heerlijk gekookte koolrabi met kaasaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekookte koolrabi met kaasaus te bereiden
Maak de koolrabi en snijd deze fijn.
Kook de groente 30 minuten in water met zout.
Maak een bechamelsaus van de boter, bloem en melk.
Breng het op smaak met peper, zout en geraspte kaas.
Geef bij de koolrabi eens een mosterdsausje, roer daartoe 1 eetlepel mosterd door de bechamelsaus.
Kook de groente 30 minuten in water met zout.
Maak een bechamelsaus van de boter, bloem en melk.
Breng het op smaak met peper, zout en geraspte kaas.
Geef bij de koolrabi eens een mosterdsausje, roer daartoe 1 eetlepel mosterd door de bechamelsaus.