Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde garnalen met tomaten ( zie opm )
PT75M
Gemarineerde garnalen met tomaten ( zie opm )
Een heerlijk gemarineerde garnalen met tomaten ( zie opm ) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde garnalen met tomaten ( zie opm ) te bereiden
Voor marinade, knoflook, komijn. chilipeper, limoensap, sinaasappelsap en peterselie of koriander mengen.
Garnalen met marinade mengen en minstens 1 uur laten intrekken in de koelkast.
Garnalen om limoenpartjes heen aan zpiezen rijgen.
Spiesjes aan elke kant 2-4 min. roosteren en ondertussen nog een keer met marinade bestrijken.
De tomaten in kleine blokjes snijden en mengen met 2 kleine, in blokjes gesneden komkommer, 2 fijngesneden rode uien en 12 in reepjes gesneden muntblaadjes.
Dressing roeren van 8 el olijfolie,
2 el balsamico-azijn, 2 tl mosterd, zout en peper
Dressing door salade roeren.
Serveer de garnalen met een tomaat-komkommersalade salade
Garnalen met marinade mengen en minstens 1 uur laten intrekken in de koelkast.
Garnalen om limoenpartjes heen aan zpiezen rijgen.
Spiesjes aan elke kant 2-4 min. roosteren en ondertussen nog een keer met marinade bestrijken.
De tomaten in kleine blokjes snijden en mengen met 2 kleine, in blokjes gesneden komkommer, 2 fijngesneden rode uien en 12 in reepjes gesneden muntblaadjes.
Dressing roeren van 8 el olijfolie,
2 el balsamico-azijn, 2 tl mosterd, zout en peper
Dressing door salade roeren.
Serveer de garnalen met een tomaat-komkommersalade salade