Recept
« Terug naar recepten
Gepaneerde vis met spinata romana
PT15M
Gepaneerde vis met spinata romana
Een heerlijk gepaneerde vis met spinata romana recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dorry Hertog
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
mezelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepaneerde vis met spinata romana te bereiden
Doe de olie in een wokpan en verwarm de olie.
Snij de vis in blokjes en doe de blokjes door de bloem daarna door het geklopte ei en als laatste de paneermeel.
Intussen de in koekenpan de boter verwarmen en de spinata romana even bakken, uit de pan pakken en op bord leggen. De stukken vis kort bakken en uit de wok op een bord leggen op een stuk keukenpapier.
Verdeel de visstukken op 4 borden en leg de spinata romana ertussen.
Serveer er salade bij.
Snij de vis in blokjes en doe de blokjes door de bloem daarna door het geklopte ei en als laatste de paneermeel.
Intussen de in koekenpan de boter verwarmen en de spinata romana even bakken, uit de pan pakken en op bord leggen. De stukken vis kort bakken en uit de wok op een bord leggen op een stuk keukenpapier.
Verdeel de visstukken op 4 borden en leg de spinata romana ertussen.
Serveer er salade bij.