Recept
« Terug naar recepten
Gepocheerde eieren uit Polen
PT20M
Gepocheerde eieren uit Polen
Een heerlijk gepocheerde eieren uit polen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Polen
Keuken:
Europese
Bron:
ad jansen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepocheerde eieren uit Polen te bereiden
Snijd het soepvlees fijn.
Pel en snipper de knoflook.
Verhit de helft van de boter en bak hierin het vlees tot het bruin is.
Lepel de tomatenpuree erbij en voeg de bloem toe.
Meng het geheel goed door op het vuur en voeg ca 1 dl bouillon toe.
Breng het geheel op smaak met peper en zout en voeg knoflook en peterselie toe.
Breng het geheel op smaak met peper en zout en voeg knoflook en peterselie toe.
Laat het gerecht onder voortdurend roeren ca 5 minuten zachtjes doorgaren.
Smelt de rest van de boter en bak hierin het broodkruim.
Pocheer de eieren in water met zout in ca 5 minuten.
Lepel het vlees op de borden, leg het gepocheerde eitje erop en lepel het broodkruim hierover.
Pel en snipper de knoflook.
Verhit de helft van de boter en bak hierin het vlees tot het bruin is.
Lepel de tomatenpuree erbij en voeg de bloem toe.
Meng het geheel goed door op het vuur en voeg ca 1 dl bouillon toe.
Breng het geheel op smaak met peper en zout en voeg knoflook en peterselie toe.
Breng het geheel op smaak met peper en zout en voeg knoflook en peterselie toe.
Laat het gerecht onder voortdurend roeren ca 5 minuten zachtjes doorgaren.
Smelt de rest van de boter en bak hierin het broodkruim.
Pocheer de eieren in water met zout in ca 5 minuten.
Lepel het vlees op de borden, leg het gepocheerde eitje erop en lepel het broodkruim hierover.