Recept
« Terug naar recepten
Geschnatzeltes
PT30M
Geschnatzeltes
Een heerlijk geschnatzeltes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne Stam
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
mama
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geschnatzeltes te bereiden
* kalfsvlees in dunne plakjes snijden
* ui snipperen
* champignons schoonmaken en in plakjes snijden
* Schaal voorverwarmen
* In koekenpan boter verhitten en kalfsvlees nel bruin bakken
* Het vlees in de schaal doen en met peper, zout en (verse)basilicum bestrooien
* In zelfde koekenpan ui en champignons bakken tot het vocht is verdampd. Wijn toevoegen, aanbaksels losmaken, en 2 minuten laten inkoken
* intussen de bloem in de slagroom roeren. Al roerend slagroom bij de champignons doen. Bouillon en citroenrasp toevoegen.
* op hoog vuur in laten koken to de saus gebonden is. Peter en zout toevoegen en over vlees schenken.
peterselie evt toevoegen.
* ui snipperen
* champignons schoonmaken en in plakjes snijden
* Schaal voorverwarmen
* In koekenpan boter verhitten en kalfsvlees nel bruin bakken
* Het vlees in de schaal doen en met peper, zout en (verse)basilicum bestrooien
* In zelfde koekenpan ui en champignons bakken tot het vocht is verdampd. Wijn toevoegen, aanbaksels losmaken, en 2 minuten laten inkoken
* intussen de bloem in de slagroom roeren. Al roerend slagroom bij de champignons doen. Bouillon en citroenrasp toevoegen.
* op hoog vuur in laten koken to de saus gebonden is. Peter en zout toevoegen en over vlees schenken.
peterselie evt toevoegen.
ericniessen zegt: