KookJij

Gevuld brood

Een heerlijk gevuld brood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevuld brood te bereiden

Snij de aubergine en de olijven in dunne plakjes.Oven voorverwarmen op 200°.Paprika's in de oven roosteren Het vel verwijderen en het vruchtvlees in stukken snijden.De aubergineschijven met zout bestrooien en in een vergiet 30 minuten laten uitlekken. Daarna afspoelen, droogdeppen en in olie bruinbakken. Snij daarna de aubergine in reepjes. In een kom aubergine mengen met paprika's,artisjok,knflook,Mozarella,olijven,kaas, zout en peper,basilicum,Rosemarijn,3 lepels olie en de wijnazijn. Brood horizontaal doorsnijden en in het midden iets uithollen. Onderste helft met sla bekleden.Vul het brood met het groentenmengsel. Bovenste helft erop leggen. Het brood met een touw dichtbinden,bovenop een strik maken. In punten gesneden serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gissie

Gissie zegt:
Heb het gisteren gemaakt en iedereen vond het heerlijk, heb wel het brood eerst even in oven verwarmd, bedankt voor je recept:)