KookJij

Gevuld turks brood

Een heerlijk gevuld turks brood recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10-12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: thei
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevuld turks brood te bereiden

Het spek in 15gr boter in 8 min uitbakken, en op keukenpapier uit laten lekken.
Brood doormidden snijden,
beide zijden besmeren met 35gr boter en de mosterd
het brood met roomkaas, sla waterkers, kipfilet, lenteui, druiven en selderij beleggen.
Hierover het ontbijtspek verkruimelen,
pesto en mayonaise mengen en op de binnenkant bovenkant strijken.
Hiermee het brood afdekken en in punten gesneden serveren.

Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)

Op oudjaarsavond zorgt er altijd iemand voor een stevige hap. Deze sloeg erg goed aan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

annemie

annemie zegt:
Hoi Marleen,
Bedankt en ga het zeker maken. Het lijkt mij overheerlijk.
Groetjes
marleen

marleen zegt:
hoi Annemie,de roomkaas doe ik in plakjes, en de pesto en mayo op de binnenkant bovenkant (zoals beschreven) dit gaat prima. en is idd erg lekker. groetjes Marleen
annemie1

annemie1 zegt:
Hoi Marleen,
Lijkt me een heerlijk recept maar je schrijft dat beide zijden met boter en mosterd besmeerd moeten worden. Waar moet dan de roomkaas, pesto en mayonese?? Groetjes Annemie