Recept
« Terug naar recepten
Gevuld turks brood
PT20M
Gevuld turks brood
Een heerlijk gevuld turks brood recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marleen van Bree
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10-12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Onbekend
Bron:
thei
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevuld turks brood te bereiden
Het spek in 15gr boter in 8 min uitbakken, en op keukenpapier uit laten lekken.
Brood doormidden snijden,
beide zijden besmeren met 35gr boter en de mosterd
het brood met roomkaas, sla waterkers, kipfilet, lenteui, druiven en selderij beleggen.
Hierover het ontbijtspek verkruimelen,
pesto en mayonaise mengen en op de binnenkant bovenkant strijken.
Hiermee het brood afdekken en in punten gesneden serveren.
Brood doormidden snijden,
beide zijden besmeren met 35gr boter en de mosterd
het brood met roomkaas, sla waterkers, kipfilet, lenteui, druiven en selderij beleggen.
Hierover het ontbijtspek verkruimelen,
pesto en mayonaise mengen en op de binnenkant bovenkant strijken.
Hiermee het brood afdekken en in punten gesneden serveren.
Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)
Op oudjaarsavond zorgt er altijd iemand voor een stevige hap. Deze sloeg erg goed aan.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
marleen zegt:
annemie1 zegt:
Lijkt me een heerlijk recept maar je schrijft dat beide zijden met boter en mosterd besmeerd moeten worden. Waar moet dan de roomkaas, pesto en mayonese?? Groetjes Annemie
annemie zegt:
Bedankt en ga het zeker maken. Het lijkt mij overheerlijk.
Groetjes