KookJij

Gevulde aardappeltjes met gerookte zalm

Een heerlijk gevulde aardappeltjes met gerookte zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 4 min
Personen: 30 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde aardappeltjes met gerookte zalm te bereiden

1. Boen de kleine aardappeltjes schoon en kook ze ongeschild gaar in gezouten water. Kook in een andere kookpot de zachtkokende aardappelen gaar. Maak puree van de aardappelen, de room en de boter en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
2. Snij de gerookte zalm in reepjes. Hou 8 reepjes apart en snij de rest heel fijn tot tartaar. Meng de zalm onder de aardappelpuree.
3. Doe de aardappel-zalmpuree in een spuitzak. Halveer de kleine aardappeltjes en hol ze een klein beetje uit. Vul ze met de puree en werk af met een reepje gerookte zalm en wat gesnipperde bieslook.




Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

joop van rij

joop van rij zegt:
zalig recept ik probeer het ook uit met andere vissoorten:)