KookJij

Gevulde eieren in bladerdeeg

Een heerlijk gevulde eieren in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eierrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde eieren in bladerdeeg te bereiden

Verwarm de oven voor op 225 graden. Kook 6 eieren hard en laat ze schrikken in koud water. Laat het deeg uitgespreid op de bakplaat ontdooien. Pel 6 eieren en snijd de onderste kapjes eraf zodat ze niet omvallen. Hol deze eieren voorzichtig uit en doe het eigeel in een kom. Meng dit met de overige ingrediënten zonder het overige ei (om te bestrijken) en sesamzaad. Vul de eieren met het eimengsel en zet de kapjes erop. Plaats een gevuld ei op een plakje bladerdeeg en vouw dit er netjes naar boven omheen. Bestrijk alle eieren met het overige losgeklopte ei. Bestrooi dan met een mengsel van zout en het sesamzaad. Bak de eihapjes in de voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin. Laat de eihapjes afkoelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst