Recept
« Terug naar recepten
Gevulde Turkse puntpaprika's met geitenkaas,amandelen
PT40M
Gevulde Turkse puntpaprika's met geitenkaas,amandelen
Een heerlijk gevulde turkse puntpaprika's met geitenkaas,amandelen recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde Turkse puntpaprika's met geitenkaas,amandelen te bereiden
Snijd de paprika's in de lengte open.
Haal de zaadlijsten er met de theelepel uit en was ze.
Vermeng alle ingrediënten behalve de bouillon.
Vul hiermee de paprika's en vouw ze een beetje dicht.
Plaats ze strak tegen elkaar in de schaal.
Voeg de bouillon toe en plaats de schaal in de warme oven.
Reken ca. 30 minuten voor een goudbruin resultaat.
Lekker met versgebakken Turks brood en tomatensalade met olijven.
Haal de zaadlijsten er met de theelepel uit en was ze.
Vermeng alle ingrediënten behalve de bouillon.
Vul hiermee de paprika's en vouw ze een beetje dicht.
Plaats ze strak tegen elkaar in de schaal.
Voeg de bouillon toe en plaats de schaal in de warme oven.
Reken ca. 30 minuten voor een goudbruin resultaat.
Lekker met versgebakken Turks brood en tomatensalade met olijven.
Noa zegt: