Recept
« Terug naar recepten
Goudbrasem met gebakken aardappelen
PT25M
Goudbrasem met gebakken aardappelen
Een heerlijk goudbrasem met gebakken aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goudbrasem met gebakken aardappelen te bereiden
Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Bak deze krokant in boter, kruid met peper en zout.
Meng voor de saus de olijfolie met het citroensap, de citroenzeste, kappers en fijngehakte peterselie. Warm even op zonder te laten koken en kruid met peper en zout.
Bak de vis net gaar in boter.
Serveer met de gebakken aardappelen en citroen-peterseliesaus.
Meng voor de saus de olijfolie met het citroensap, de citroenzeste, kappers en fijngehakte peterselie. Warm even op zonder te laten koken en kruid met peper en zout.
Bak de vis net gaar in boter.
Serveer met de gebakken aardappelen en citroen-peterseliesaus.