KookJij

Goudbrasem met gebakken aardappelen

Een heerlijk goudbrasem met gebakken aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Goudbrasem met gebakken aardappelen te bereiden

Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Bak deze krokant in boter, kruid met peper en zout.
Meng voor de saus de olijfolie met het citroensap, de citroenzeste, kappers en fijngehakte peterselie. Warm even op zonder te laten koken en kruid met peper en zout.
Bak de vis net gaar in boter.
Serveer met de gebakken aardappelen en citroen-peterseliesaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst