Recept
« Terug naar recepten
Gratin met zwaardvis en zalm
PT30M
Gratin met zwaardvis en zalm
Een heerlijk gratin met zwaardvis en zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gratin met zwaardvis en zalm te bereiden
De blokjes vis mengen en in ingevette ovenschaal doen. Bestrooien met peper en zout. In een steelpannetje de boter verhitten en vermengen met bloem. De melk toevoegen en opkoken. Van het vuur af de mosterd en de kaas toevoegen en doorroeren totdat de kaas is gesmolten en de massa mooi glad is.
De saus over de vis heen lepelen.
20 minuten in de oven plaatsen.
De saus over de vis heen lepelen.
20 minuten in de oven plaatsen.
petra zegt: