KookJij

Gyros op een andere manier gepresenteerd

Een heerlijk gyros op een andere manier gepresenteerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gyros op een andere manier gepresenteerd te bereiden

Aardappelen gaar koken.
Wortelen in kleine blokjes snijden beetgaar koken met suiker. Giet af.
Ajuin in kleine blokjes snijden aanstoven in een beetje boter en de wortelen toevoegen.
Aardappelen pureren, kruiden, het eike en olijfolie toevoegen meng zeer goed. Een deel van de wortelen toevoegen en goed mengen.
Bak de gyros in een beetje boter krokant aan.
Van de boter, bloem en melk een bechamelsaus maken, voeg de gyros toe, kruiden hoeft niet de gyros is genoeg gekruid.
Bladerdeeggebakjes opwarmen in de oven.
Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dank je wel Erna, fijn om te horen.
Groetjes van ons 3jes :);):p
e .vanderhaeghen

e .vanderhaeghen zegt:
heb eindelijk het recept gemaakt en het was heel lekker met dank ervoor
derbyke

derbyke zegt:
Laat het smaken Erna. Groetjes van ons 3tjes:);):p
erna .vanderhaeghen

erna .vanderhaeghen zegt:
Ga dit zeker maken, eens een ander manier en mooi opgediend.
derbyke

derbyke zegt:
Hopelijk gaat ze smullen :);):p
flavia

flavia zegt:
Dat ziet er goed uit. Onze kleindochter Marente is dol op gyros en shoarma. Ik maak het altijd klaar voor haar, meestal met een, uiteraard, Antilliaans sausje. Zal dit bij de favo's zetten voor de volgende keer dat ze komt logeren.;):D