Recept
« Terug naar recepten
Gyros op een andere manier gepresenteerd
PT30M
Gyros op een andere manier gepresenteerd
Een heerlijk gyros op een andere manier gepresenteerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gyros op een andere manier gepresenteerd te bereiden
Aardappelen gaar koken.
Wortelen in kleine blokjes snijden beetgaar koken met suiker. Giet af.
Ajuin in kleine blokjes snijden aanstoven in een beetje boter en de wortelen toevoegen.
Aardappelen pureren, kruiden, het eike en olijfolie toevoegen meng zeer goed. Een deel van de wortelen toevoegen en goed mengen.
Bak de gyros in een beetje boter krokant aan.
Van de boter, bloem en melk een bechamelsaus maken, voeg de gyros toe, kruiden hoeft niet de gyros is genoeg gekruid.
Bladerdeeggebakjes opwarmen in de oven.
Serveer alles zeer warm op bord.
Wortelen in kleine blokjes snijden beetgaar koken met suiker. Giet af.
Ajuin in kleine blokjes snijden aanstoven in een beetje boter en de wortelen toevoegen.
Aardappelen pureren, kruiden, het eike en olijfolie toevoegen meng zeer goed. Een deel van de wortelen toevoegen en goed mengen.
Bak de gyros in een beetje boter krokant aan.
Van de boter, bloem en melk een bechamelsaus maken, voeg de gyros toe, kruiden hoeft niet de gyros is genoeg gekruid.
Bladerdeeggebakjes opwarmen in de oven.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
flavia zegt:
derbyke zegt:
Groetjes van ons 3jes :);):p