Recept
« Terug naar recepten
Hamsalade met asperges in kaaskorstje
PT60M
Hamsalade met asperges in kaaskorstje
Een heerlijk hamsalade met asperges in kaaskorstje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamsalade met asperges in kaaskorstje te bereiden
-De aardappelblokjes gaarkoken.
-Afgieten en in een kom doen.
-De ham, augurk, zilveruitjes, mayonaise, zure room en peper, zout, paprikapoeder, dille en bieslook goed door de nog warme aardappelblokjes scheppen en even koud wegzetten.
-De asperges droogdeppen en vervolgens eerst door de bloem rollen, dan door het ei en dan door de parmezaan.
-Een flinke laag olie verhitten en de asperges bakken tot de parmezaan goudbruin is (kan ook in de fritepan).
-Laten uitlekken op keukenpapier.
-De gekookte eieren fijnhakken.
-Op ieder bord een blad sla leggen en in dit blad de aardappel/ham salade scheppen en het ei erover verdelen.
-Per persoon 3 kaas/aperges stengel er overdwars op leggen en direct serveren.
-Afgieten en in een kom doen.
-De ham, augurk, zilveruitjes, mayonaise, zure room en peper, zout, paprikapoeder, dille en bieslook goed door de nog warme aardappelblokjes scheppen en even koud wegzetten.
-De asperges droogdeppen en vervolgens eerst door de bloem rollen, dan door het ei en dan door de parmezaan.
-Een flinke laag olie verhitten en de asperges bakken tot de parmezaan goudbruin is (kan ook in de fritepan).
-Laten uitlekken op keukenpapier.
-De gekookte eieren fijnhakken.
-Op ieder bord een blad sla leggen en in dit blad de aardappel/ham salade scheppen en het ei erover verdelen.
-Per persoon 3 kaas/aperges stengel er overdwars op leggen en direct serveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
Gerard van der Leeuw zegt:
apu zegt: