Recept
« Terug naar recepten
Herder pannekoek uit de oven
PT60M
Herder pannekoek uit de oven
Een heerlijk herder pannekoek uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
www.kochmeister.com
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Herder pannekoek uit de oven te bereiden
Maak een deeg met de eieren de melk en de bloem kruiden nach smaak, laat 15 minuten rusten.
Voeg dan het spuitwater eraan toe, het word een zeer dunne deeg... geen angst de oven doet de rest... :-))
Ui fein snijden in de olijfolie fruiten, de spinazie en de knoflook erbij en alles kruiden, 5 min stoven.
Een bakplaat met bakpapier bekleden, deeg in de vorm gieten en met de gepelde en in stukke gesneden tomaten en de goed uitgelekte spinazie versieren, als laatste komt de in schijven gesneden mozarella en de gruyère kaas erop.
Oven op 180° ongeveer 30 min laten bakken.
Overheeeeerlijk
Voeg dan het spuitwater eraan toe, het word een zeer dunne deeg... geen angst de oven doet de rest... :-))
Ui fein snijden in de olijfolie fruiten, de spinazie en de knoflook erbij en alles kruiden, 5 min stoven.
Een bakplaat met bakpapier bekleden, deeg in de vorm gieten en met de gepelde en in stukke gesneden tomaten en de goed uitgelekte spinazie versieren, als laatste komt de in schijven gesneden mozarella en de gruyère kaas erop.
Oven op 180° ongeveer 30 min laten bakken.
Overheeeeerlijk
rangvi zegt: