Recept
« Terug naar recepten
Hertenmedaillons met druiven
PT30M
Hertenmedaillons met druiven
Een heerlijk hertenmedaillons met druiven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wild gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hertenmedaillons met druiven te bereiden
Bestrooi de medaillons met peper en zout en marjolein. Bak het vlees in 40 gram boter om en om mooi bruin, elke kant 3 minuten. Haal de medaillons uit de pan en houd ze warm in een lauw warme oven van 160 graden. Schenk de wijn bij de bakboter en roer het aanbaksel los. Laat het geheel tot de helft inkoken. Bak in een andere pan de druiven in de overgebleven boter. Schenk de wijnsaus over het vlees en garneer de medaillons met de gebakken druiven.
bertal zegt:
Bedankt voor de leuke reactie:):)
m.v.g. Bert Allers