KookJij

Hertenmedaillons met druiven

Een heerlijk hertenmedaillons met druiven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: wild gerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hertenmedaillons met druiven te bereiden

Bestrooi de medaillons met peper en zout en marjolein. Bak het vlees in 40 gram boter om en om mooi bruin, elke kant 3 minuten. Haal de medaillons uit de pan en houd ze warm in een lauw warme oven van 160 graden. Schenk de wijn bij de bakboter en roer het aanbaksel los. Laat het geheel tot de helft inkoken. Bak in een andere pan de druiven in de overgebleven boter. Schenk de wijnsaus over het vlees en garneer de medaillons met de gebakken druiven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Pieter Wesdorp:
Bedankt voor de leuke reactie:):)
m.v.g. Bert Allers
Pieter Wesdorp

Pieter Wesdorp zegt:
mooi recept