Recept
« Terug naar recepten
Kaas-spinazie muffin
PT30M
Kaas-spinazie muffin
Een heerlijk kaas-spinazie muffin recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
annet geelhoed
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12stuk personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
ernie backt
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaas-spinazie muffin te bereiden
De oven voorverwarmen op 180 graden.
De spinazie laten ontdooien (als het nog niet gesneden is snijden)
De ui snipperen
In een pan de boter doen en de uien glazig bakken.Spinazie ,zout peper en mes puntje nootmuskaat toevoegen.Af laten koelen dan de kaas er bij doen.
Voor het deeg
de olie,ei, (karne)melk. 1/2 tl zout, flink peper dit goed doorroeren. De bakpoeder met het meel mengen en dit hier bij doen, goed mengen,
Dat de uien spinazie mengels er bij doen.
Het deeg in tweenen delen.
Het ene deel in zes bakjes doen
In het andere deel de spekjes er door roeren en in de andere 6 bakjes doen.
20 minuten laten bakken
De spinazie laten ontdooien (als het nog niet gesneden is snijden)
De ui snipperen
In een pan de boter doen en de uien glazig bakken.Spinazie ,zout peper en mes puntje nootmuskaat toevoegen.Af laten koelen dan de kaas er bij doen.
Voor het deeg
de olie,ei, (karne)melk. 1/2 tl zout, flink peper dit goed doorroeren. De bakpoeder met het meel mengen en dit hier bij doen, goed mengen,
Dat de uien spinazie mengels er bij doen.
Het deeg in tweenen delen.
Het ene deel in zes bakjes doen
In het andere deel de spekjes er door roeren en in de andere 6 bakjes doen.
20 minuten laten bakken