Ik heb niet een persoonlijk verhaal,
ik zou zeggen, zie de afbeelding dit verteld genoeg ! :)
Over heerlijk! Het is stil aan tafel ..je hoort alleen het bestek over de borden ...dit zegt genoeg.
Lekker en makkelijk te maken.
Vink op de foto!
Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in folie
PT30M
Kabeljauw in folie
Een heerlijk kabeljauw in folie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in folie te bereiden
Vet 2 grote vellen aluminiumfolie in met boter,
strooi peper en zout aan beide kanten op de vis
en snijd in de lengte van de vis een inkeping.
Ontvel de tomaten, leg ze eerst 20 seconden in kokend water.
Snijd de tomaten in helften en verwijder het vocht met zaadjes.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en verdeel in de inkeping en over de vis.
Bestrooi de rozemarijn, tijm en de basilicum over de kabeljauw, en de in blokjes gesneden kruidenboter.
Wikkel de folie om de vis, zorg er voor dat de vis ruim in het pakketje komt, dit is voor het stomen.
Sluit de uiteinden heel goed dicht zodat het geen stoomvocht verliest. Het stoomvocht heeft een heerlijk kruidig smaakje is dan ook lekker over de vis.
Laat het vispakje in 15 min garen op een bakplaat in het midden van de oven.
Groenten naar eigen keuze.
Lekker met aardappelpuree.
strooi peper en zout aan beide kanten op de vis
en snijd in de lengte van de vis een inkeping.
Ontvel de tomaten, leg ze eerst 20 seconden in kokend water.
Snijd de tomaten in helften en verwijder het vocht met zaadjes.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en verdeel in de inkeping en over de vis.
Bestrooi de rozemarijn, tijm en de basilicum over de kabeljauw, en de in blokjes gesneden kruidenboter.
Wikkel de folie om de vis, zorg er voor dat de vis ruim in het pakketje komt, dit is voor het stomen.
Sluit de uiteinden heel goed dicht zodat het geen stoomvocht verliest. Het stoomvocht heeft een heerlijk kruidig smaakje is dan ook lekker over de vis.
Laat het vispakje in 15 min garen op een bakplaat in het midden van de oven.
Groenten naar eigen keuze.
Lekker met aardappelpuree.
J zegt: