KookJij

Kabeljauw met hazelnoten

Een heerlijk kabeljauw met hazelnoten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met hazelnoten te bereiden

1. Rooster de hazelnoten en hak fijn. Rasp de citroenschil. Hak de peterselie en 1 teentje knoflook. Meng de noten, 2 eetlepels citroenschil, peterselie en look en zet in de koelkast.
2. Kook de aardappelen, giet ze af en plet ze fijn met de boter en de melk. Doe er een teentje geperste knoflook bij en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
3. Smeer de kabeljauw in met olijfolie en bak of grill de filets gaar. Leg de vis op een bedje van puree en leg op elke filet een lepel van de notenmengeling.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

yves

yves zegt:
Lize,

Wel dat zal zeker lekker
zijn en moet smaak geven.
Dus klaarmaken en proeven.

Yves