Ik bereid hiervoor vaak alles van te voor en zet het dan ca. 15 min. in de oven, even de grill er over en wala klaar, heerlijk en makkelijk.
Bij het originele recept serveer je dit met aubergines (vinden wij niet zo lekker), ik neem hiervoor broccoli of wortels.
Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwfilet met tomatensaus en pureerand
PT15M
Kabeljauwfilet met tomatensaus en pureerand
Een heerlijk kabeljauwfilet met tomatensaus en pureerand recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ineke witte
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwfilet met tomatensaus en pureerand te bereiden
Wijde ovenschaal invetten.
Puree maken van aardappel, ei en melk.
Ui snipperen en fruiten, toevoegen tomaat met vocht, peper, zout en basilicum, 5 min stoven. Het geheel zeven, wijn erdoor mengen.
In een wijde pan 2 dl. water koken met laurier, 2 takjes peterselie, peper, zout en citroen. Vis hierin 10 min. pocheren, (tegen de kook aan houden).
Grill voor verwarmen.
Vis in de ovenschaal leggen, aardappelpuree met een spuitzak er in torentjes om de vis spuiten. Maïzena mengen met 1 el. water en door de saus roeren. Saus over de vis schenken (niet over de puree). In de oven aardappeltorentjes mooi bruin grillen. Alles bestrooien met kaas en gesnipperde peterselie.
Puree maken van aardappel, ei en melk.
Ui snipperen en fruiten, toevoegen tomaat met vocht, peper, zout en basilicum, 5 min stoven. Het geheel zeven, wijn erdoor mengen.
In een wijde pan 2 dl. water koken met laurier, 2 takjes peterselie, peper, zout en citroen. Vis hierin 10 min. pocheren, (tegen de kook aan houden).
Grill voor verwarmen.
Vis in de ovenschaal leggen, aardappelpuree met een spuitzak er in torentjes om de vis spuiten. Maïzena mengen met 1 el. water en door de saus roeren. Saus over de vis schenken (niet over de puree). In de oven aardappeltorentjes mooi bruin grillen. Alles bestrooien met kaas en gesnipperde peterselie.