KookJij

Kabeljauwfilet met tomatensaus en pureerand

Een heerlijk kabeljauwfilet met tomatensaus en pureerand recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwfilet met tomatensaus en pureerand te bereiden

Wijde ovenschaal invetten.
Puree maken van aardappel, ei en melk.
Ui snipperen en fruiten, toevoegen tomaat met vocht, peper, zout en basilicum, 5 min stoven. Het geheel zeven, wijn erdoor mengen.
In een wijde pan 2 dl. water koken met laurier, 2 takjes peterselie, peper, zout en citroen. Vis hierin 10 min. pocheren, (tegen de kook aan houden).
Grill voor verwarmen.
Vis in de ovenschaal leggen, aardappelpuree met een spuitzak er in torentjes om de vis spuiten. Maïzena mengen met 1 el. water en door de saus roeren. Saus over de vis schenken (niet over de puree). In de oven aardappeltorentjes mooi bruin grillen. Alles bestrooien met kaas en gesnipperde peterselie.

Mijn kookverhaal (ineke witte)

Ik bereid hiervoor vaak alles van te voor en zet het dan ca. 15 min. in de oven, even de grill er over en wala klaar, heerlijk en makkelijk.
Bij het originele recept serveer je dit met aubergines (vinden wij niet zo lekker), ik neem hiervoor broccoli of wortels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst