Recept
« Terug naar recepten
Kalfsfricandeau met lentegroenten
PT60M
Kalfsfricandeau met lentegroenten
Een heerlijk kalfsfricandeau met lentegroenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsfricandeau met lentegroenten te bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de ui en de bleekselderij.Voeg de peterselie en knoflook toe en bak het vlees hier rondom mooi bruin.Giet er bij het keren van het vlees steeds een scheutje port bij.Voeg de groenten met de pesto en de gepelde tomaten na 20 minuten bij het vlees.Breng op smaak met peper en zout en stoof zachtjes 25 minuten.Snijd het vlees in plakken en schep de saus erover.