Recept
« Terug naar recepten
Kalfslapjes met geroosterde aardappeltjes
PT30M
Kalfslapjes met geroosterde aardappeltjes
Een heerlijk kalfslapjes met geroosterde aardappeltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfslapjes met geroosterde aardappeltjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de aardappelen in plakjes van drie millimeter. Leg ze in een bakblik en besprenkel met olijfolie.
Bak tien minuten en voeg de gehakte rozemarijn toe.
Bak de aardappelen verder, onder regelmatig roeren, tot ze knapperig zijn. Kruid met cayennepeper en zout.
Meng de yoghurt met de fijngehakte bieslook en breng op smaak met peper en zout.
Bak de kalfslapjes langs beide zijden in een antikleefpan op een hoog vuur.
Maak torentjes met afwisselend aardappelplakjes en kalfslapjes. Werk af met de yoghurt, de ui in dunne partjes, de rucola en de kappertjes. Smakelijk.
Snijd de aardappelen in plakjes van drie millimeter. Leg ze in een bakblik en besprenkel met olijfolie.
Bak tien minuten en voeg de gehakte rozemarijn toe.
Bak de aardappelen verder, onder regelmatig roeren, tot ze knapperig zijn. Kruid met cayennepeper en zout.
Meng de yoghurt met de fijngehakte bieslook en breng op smaak met peper en zout.
Bak de kalfslapjes langs beide zijden in een antikleefpan op een hoog vuur.
Maak torentjes met afwisselend aardappelplakjes en kalfslapjes. Werk af met de yoghurt, de ui in dunne partjes, de rucola en de kappertjes. Smakelijk.