KookJij

Kalfslapjes met geroosterde aardappeltjes

Een heerlijk kalfslapjes met geroosterde aardappeltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lekker van bij ons
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfslapjes met geroosterde aardappeltjes te bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snijd de aardappelen in plakjes van drie millimeter. Leg ze in een bakblik en besprenkel met olijfolie.

Bak tien minuten en voeg de gehakte rozemarijn toe.

Bak de aardappelen verder, onder regelmatig roeren, tot ze knapperig zijn. Kruid met cayennepeper en zout.

Meng de yoghurt met de fijngehakte bieslook en breng op smaak met peper en zout.

Bak de kalfslapjes langs beide zijden in een antikleefpan op een hoog vuur.

Maak torentjes met afwisselend aard­appelplakjes en kalfslapjes. Werk af met de yoghurt, de ui in dunne partjes, de rucola en de kappertjes. Smakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst