Recept
« Terug naar recepten
Kalfsrollade
PT120M
Kalfsrollade
Een heerlijk kalfsrollade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsrollade te bereiden
bestrooi het kalfsvlees met zout,peper en paprikapoeder.Rol het op en bind het vast met keukengaren.Bestrijk het vlees met olie en bak de rollade ongeveer 2 uur in de oven op 180 graden.Controleer af en toe of het bakproces goed verloopt en schenk wat bouillon over het vlees,als het te droog wordt.Maak ondertussen de lenteuitjes en het rode pepertje schoon en snijd ze in ringen.Laat de ringen zacht worden in de koekenpan in een scheutje olie en wat gehakte peterselie en 1 teentje geperste knoflook en marjolein,blus af met 1 eetlepel wijnazijn.Pureer het mengsel tenslotte tot een smeuïg sausje.Strooi wat fijngehakte peterselie over de rollade en dien op met de saus.