Recept
« Terug naar recepten
Kip- champignonschotel uit de slowcooker
PT240M
Kip- champignonschotel uit de slowcooker
Lekker en geen omzien naar.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
240 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Minibijbel slowcooker
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip- champignonschotel uit de slowcooker te bereiden
- Verhit de olijfolie en bak hierin de kippenblokjes, hou apart.
- Doe in dezelfde pan de boter en fruit hierin de preiringen ged. 5 min. op een laag vuur.
- Strooi de bloem erover en meng goed, zet het vuur af en voeg de melk toe, laat indikken.
- Neem de pan van het vuur, voeg worchestershiresaus, mosterd, wortel( in blokjes gesneden), schijfjes champignons en kippenblokjes toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Leg schijven aardappel in de slowcooker, daarboven de kippenragout en terug aardappelschijven.
- Leg enkele klontjes boter erboven, doe het deksel op de pan en zet de slowcooker op high voor 4 uur.