KookJij

Kip- champignonschotel uit de slowcooker

Lekker en geen omzien naar.
Bereidingstijd: 240 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Minibijbel slowcooker
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip- champignonschotel uit de slowcooker te bereiden

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de kippenblokjes, hou apart.
  2. Doe in dezelfde pan de boter en fruit hierin de preiringen ged. 5 min. op een laag vuur.
  3. Strooi de bloem erover en meng goed, zet het vuur af en voeg de melk toe, laat indikken.
  4. Neem de pan van het vuur, voeg worchestershiresaus, mosterd, wortel( in blokjes gesneden), schijfjes champignons en kippenblokjes toe. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Leg schijven aardappel in de slowcooker, daarboven de kippenragout en terug aardappelschijven.
  6. Leg enkele klontjes boter erboven, doe het deksel op de pan en zet de slowcooker op high voor 4 uur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst