Klik op foto om te vergroten.
Hier werd wilde rijst bijgeserveerd met een paletje van lentekleuren te vinden op mijn recepten pagina.
www.kookjij.nl/recept-wilde-rijst-met-een-paletje-van-lentekleuren
Recept
« Terug naar recepten
Kippenblokjes in een mangosausje
PT40M
Kippenblokjes in een mangosausje
Een heerlijk kippenblokjes in een mangosausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenblokjes in een mangosausje te bereiden
Ajuin in grove blokjes snijden.
Laat een pan heet worden en voeg de olijfolie, kippenblokjes en ajuin toe. Bak deze ronddom bruin, zet het vuur lager en kruid goed naar smaak af met boven vermelde kruiden.
Voeg de siroop van de mango en de helft van de mango in stukjes gesneden bij het gerecht evenzeer de krenten en rozijnen. Laat op een zacht vuur sudderen met deksel op de pan.
Als laatste voor het serveren de andere mangoblokjes toevoegen en even omroeren.
Serveer zeer warm.
Laat een pan heet worden en voeg de olijfolie, kippenblokjes en ajuin toe. Bak deze ronddom bruin, zet het vuur lager en kruid goed naar smaak af met boven vermelde kruiden.
Voeg de siroop van de mango en de helft van de mango in stukjes gesneden bij het gerecht evenzeer de krenten en rozijnen. Laat op een zacht vuur sudderen met deksel op de pan.
Als laatste voor het serveren de andere mangoblokjes toevoegen en even omroeren.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
derbyke zegt: