Recept
« Terug naar recepten
Wilde rijst met een paletje van lentekleuren
PT30M
Wilde rijst met een paletje van lentekleuren
Een heerlijk wilde rijst met een paletje van lentekleuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wilde rijst met een paletje van lentekleuren te bereiden
Kook de rijst beetgaar in ruim kokend water met het bouillonblokje.
Snijbonen grof snijden.
Paprika's in blokjes snijden. Ajuin in blokjes snijden.
Wortelen in schijfjes snijden.
Bloemkool in roosjes verdelen.
Wok deze groenten goed gekruid aan in olijfolie.
Giet de rijst af en meng er de boursin onder.
Serveer zeer warm op bord en werk af met peterselie.
Snijbonen grof snijden.
Paprika's in blokjes snijden. Ajuin in blokjes snijden.
Wortelen in schijfjes snijden.
Bloemkool in roosjes verdelen.
Wok deze groenten goed gekruid aan in olijfolie.
Giet de rijst af en meng er de boursin onder.
Serveer zeer warm op bord en werk af met peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.