Recept
« Terug naar recepten
Klassieke huzarensalade
PT60M
Klassieke huzarensalade
Een heerlijk klassieke huzarensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Klassieke huzarensalade te bereiden
Bereiden (kan enkele uren van tevoren):
Aardappelen met zout in ± 25 min. gaar koken en laten afkoelen.
Doperwten met zout in ± 3 min. gaar koken. Aardappelen, ham, appel, augurken en zilveruitjes in heel kleine blokjes snijden en mengen.
Voor de saus:
Mayonaise, crème fraîche, peterselie, zout en peper mengen en saus voorzichtig door salade scheppen.
Aardappelen met zout in ± 25 min. gaar koken en laten afkoelen.
Doperwten met zout in ± 3 min. gaar koken. Aardappelen, ham, appel, augurken en zilveruitjes in heel kleine blokjes snijden en mengen.
Voor de saus:
Mayonaise, crème fraîche, peterselie, zout en peper mengen en saus voorzichtig door salade scheppen.