Recept
« Terug naar recepten
Knapperige mignonettes met kruiden
PT40M
Knapperige mignonettes met kruiden
Een heerlijk knapperige mignonettes met kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige mignonettes met kruiden te bereiden
- Bestrijk de mignonettes met olijfolie en houd ze koel.
- Bereid de kruidenkorst. Mix de look, sjalotten en kruiden fijn. Voeg paneermeel, parmezaan en boter toe. Meng goed tot een homogeen geheel. Kruid met zout en peper.
- Braad de mignonettes aan beide kanten bruin in een pan op een hoog vuur. Haal het vlees van het vuur en garneer elke mignonette met een kruidenkorst van 1 cm dik. Plaats de mignonettes op een ovenschotel en laat ze 20 min. garen in een voorverwarmde oven (180 °C).