Recept
« Terug naar recepten
Knapperige pannenkoek met kokosmelk, gevuld met zalm, venkel en sla
PT35M
Knapperige pannenkoek met kokosmelk, gevuld met zalm, venkel en sla
Een heerlijk knapperige pannenkoek met kokosmelk, gevuld met zalm, venkel en sla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige pannenkoek met kokosmelk, gevuld met zalm, venkel en sla te bereiden
- Maak het pannenkoekenbeslag. Mix de bloem met een snuifje zout, de eieren en de kokosmelk tot een glad beslag. Giet het spuitwater erbij en meng. Bak 4 pannenkoeken in een grote warme pan met wat arachideolie. Hou warm.
- Snij de venkel in flinterdunne reepjes met een mandoline. Laat ze marineren in het limoensap met 1 el olijfolie. Maak een vinaigrette van 3 el olijfolie, 1,5 el rijstazijn en kruid met peper en zout. Snij de kerstomaten in 4. Meng de jonge scheuten met de kerstomaten en breng op smaak met de vinaigrette.
- Kruid de zalm met peper en zout. Bak op één kant in een pan met olijfolie en snij daarna in blokjes. Leg een pannenkoek op een bord en beleg met reepjes gemarineerde venkel, zalm en sla. Vouw de pannenkoek dicht en dien op. Doe dit met alle ingrediënten.