Recept
« Terug naar recepten
Knoflookmayonaise (Aioli)
PT10M
Knoflookmayonaise (Aioli)
Een heerlijk knoflookmayonaise (aioli) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflookmayonaise (Aioli) te bereiden
De teentjes knoflook pellen en uitpersen.In een kom goed met mosterd,eidooier en zout vermengen.De olijfolie eerst druppel voor druppel,daarna in eenstraaltje erdoor roeren.Intussen met een beetje citroensap en water tot een crème roeren.Ten slotte de zure room en de fijngehakte kruiden toevoegen.
bert de boer zegt: