KookJij

Knoflookmayonaise (Aioli)

Een heerlijk knoflookmayonaise (aioli) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflookmayonaise (Aioli) te bereiden

De teentjes knoflook pellen en uitpersen.In een kom goed met mosterd,eidooier en zout vermengen.De olijfolie eerst druppel voor druppel,daarna in eenstraaltje erdoor roeren.Intussen met een beetje citroensap en water tot een crème roeren.Ten slotte de zure room en de fijngehakte kruiden toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bert de boer

bert de boer zegt:
herkomst frankrijk? :?