Recept
« Terug naar recepten
Knolselder uit de oven
PT30M
Knolselder uit de oven
Een vergeten groente waar je veel mee kan!!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knolselder uit de oven te bereiden
Snij knolselder en aardappelen in blokjes, doe ze in een kookpan met water en citroensap, breng aan de kook en laat gedurende 10 minuten zacht koken. Giet af en laat uitlekken, schik de groenten in een lage ovenschaal. Verhit de boter, voeg fijngehakt ui toe en laat zacht bakken, roer de bloem erdoor, voeg gemalen kaas en afgespoelde kappertjes toe, breng op smaak met zout en caeynne peper. Verdeel de saus over de groenten, zet het geheel in een voorverwarmde oven van 190° gedurende 15 minuten.