Recept
« Terug naar recepten
Knolselderijpuree
PT25M
Knolselderijpuree
Een heerlijk knolselderijpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
van mij zelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knolselderijpuree te bereiden
Maak de knolselderij schoon en snijd hem in kleine blokjes en was ze goed. Kook de knolselderijblokjes 15 minuten. Breng de slagroom aan de kook. Schil de appel snij hem in blokjes en voeg die toe aan de slagroom. Laat de blokjes appel zacht worden in de slagroom. Giet de knolselderijblokjes af en voeg de appelroom bij de knolselderij. Pureer dit alles met de staafmixer. Breng op smaak met een beetje nootmuskaat en wat zout.