KookJij

Konijnenpasteitje met champignons

Een heerlijk konijnenpasteitje met champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lekker van bij ons
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Konijnenpasteitje met champignons te bereiden

Breng de room aan de kook en laat indikken met de bloemboter. Roer er het fijngesneden konijnenvlees, de gehaktballetjes, de champignonplakjes en de peterselie door. Laat warmen en neem van het vuur. Bind met de losgeklopte eierdooier en breng op smaak met peper en zout.
Schep in voorverwarmde bladerdeegpasteitjes en zet nog 5 minuten in de warme oven (stand 5).
Serveer met puree of frietjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Hallo lekkerbekske dan heb je je naam niet gestolen. Laat het je alvast smaken en hoor het wel hoe het gesmaakt heeft;):p:p Groetjes, Erwin.
lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Thanks Erwin,
net op tijd, want het komende weekend gaat er een konijn hier de pot in en wat we aan vlees over houden, gaan we gebruiken in dit recept. Ik durf het recept niet over te lezen, want dat maakt me aan het zeveren.