Recept
« Terug naar recepten
Konijnenpasteitje met champignons
PT25M
Konijnenpasteitje met champignons
Een heerlijk konijnenpasteitje met champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Konijnenpasteitje met champignons te bereiden
Breng de room aan de kook en laat indikken met de bloemboter. Roer er het fijngesneden konijnenvlees, de gehaktballetjes, de champignonplakjes en de peterselie door. Laat warmen en neem van het vuur. Bind met de losgeklopte eierdooier en breng op smaak met peper en zout.
Schep in voorverwarmde bladerdeegpasteitjes en zet nog 5 minuten in de warme oven (stand 5).
Serveer met puree of frietjes.
Schep in voorverwarmde bladerdeegpasteitjes en zet nog 5 minuten in de warme oven (stand 5).
Serveer met puree of frietjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lekkerbekske zegt:
net op tijd, want het komende weekend gaat er een konijn hier de pot in en wat we aan vlees over houden, gaan we gebruiken in dit recept. Ik durf het recept niet over te lezen, want dat maakt me aan het zeveren.
fijnproever zegt: